Barbara Haugsted Barbarelle

En vaskeægte nørd

Med en stor interesse for digitale løsninger og online markedsføring. Og så er jeg udstyret med et fikse-gen, der giver mig et kick af glæde, når jeg kan hjælpe andre og vise vejen til løsninger. Jeg ELSKER at få ting til ske og se resultater.

Det har til min store glæde vist sig, at det kan man rent faktisk gøre til en levevej og derfor har jeg startet Barbarelle.com, hvor jeg hjælper mindre virksomheder og iværksættere med at få styr på deres websider, e-handel og digitale markedsføring. Mit koncept har jeg kaldt Fleksibel Webshop Hjælp.

Der var engang…

Jeg er uddannet Industriel Designer og har arbejdet med grafik og markedsføring for bl.a. Flügger, Børsen Forum, Bruun Rasmussen Kunstauktioner og Musikhuset Aage Jensen/4Sound.

I 2017 sprang jeg ud som freelancer og har ikke fortrudt ét sekund.

Jeg hjælper med websider, e-handel og online markedsføring

Mit udgangspunkt er ALTID, at det er din virksomhed og derfor ved du, hvor skoen trykker. Derfor skal du have kontrol over,  hvordan websiden eller webshoppen fungerer, hvad der spenderes på online markedsføring og hvorfor.

Min rolle som Fleksibel Webshop Hjælper er at vise vejen til løsninger, hvad enten det er en bedre webshop, tekstskriveri, online markedsføring på Google og sociale medier eller noget helt tredje.

Jeg har kontor på Nørrebrogade 80 i København, men arbejder også via Google Meet og Skype. Faktisk har jeg en del kunder, som jeg aldrig har mødt, fordi de sidder langt fra København.

Mine kunder kommer fra mange forskellige brancher og ligger overalt i Danmark, men har alle det til fælles, at de gerne vil fokusere på deres forretning og bruge mindre tid på online markedsføring og web nørderi.

Fleksibel Webshop Hjælp

Som virksomheds ejer har du mange opgaver

  • Er det websiden som ikke rigtig fungerer optimalt?
  • Online annonceringen der bliver syltet?
  • Nyhedsmails til loyale kunder som ikke bliver sendt?
  • Kan du ikke overskue dyre regninger fra et bureau?

Aner du ikke hvordan du får tid, råd og overskud til at komme i videre?

Få loyal online assistance en dag af gangen

Du behøver ikke binde dig til langvarige faste aftaler eller bøvle med fastansættelse, pension, feriepenge osv. - Som freelancer er det noget, jeg tager ansvaret for.

Jeg har heller ikke nogen aftaler med leverandører, som giver mig penge for at anbefale deres løsninger til dig. Det er nemlig vigtigt for mig, at den rådgivning du får er uafhængig.

Derimod får du en fast sparringspartner, som kender din virksomhed og produkter. Forstår dine udfordringer og kan reagere proaktivt i forhold webside vedligehold, online markedsføring og har styr på alle de små detaljer i din butik.

Fleksibel løsning - Hyr én dag ad gangen

Vi aftaler på forhånd fra gang til gang, hvilke opgaver jeg skal løse. Udgangspunktet er én dag ad gangen princippet. Og du kan altid se på din faktura, hvad det er du betaler mig for.

Hvad koster det?

1.995 kr + moms per dag.

Vil du vide mere?

Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon 26 66 02 23