Barbara Haugsted Barbarelle

Hvad er Barbarelle.com?

En vaskeægte nørd

Med en stor interesse for digitale løsninger og online markedsføring. Og så er jeg udstyret med et fikse-gen, der giver mig et kick af glæde, når jeg kan hjælpe andre og vise vejen til løsninger. Jeg ELSKER at få ting til ske og se resultater.

Det har til min store glæde vist sig, at det kan man rent faktisk gøre til en levevej og derfor har jeg startet Barbarelle.com, hvor jeg hjælper mindre virksomheder og iværksættere med at få styr på deres websider, e-handel og digitale markedsføring. Mit koncept har jeg kaldt Fleksibel Webshop Hjælp.

Der var engang…

Jeg er uddannet Industriel Designer og har arbejdet med grafik og markedsføring for bl.a. Flügger, Børsen Forum, Bruun Rasmussen Kunstauktioner og Musikhuset Aage Jensen/4Sound.

I 2017 sprang jeg ud som freelancer og har ikke fortrudt ét sekund.

Jeg hjælper med websider, e-handel og online markedsføring

Mit udgangspunkt er ALTID, at det er din virksomhed og derfor ved du, hvor skoen trykker. Derfor skal du have kontrol over,  hvordan websiden eller webshoppen fungerer, hvad der spenderes på online markedsføring og hvorfor.

Min rolle som Fleksibel Webshop Hjælper er at vise vejen til løsninger, hvad enten det er en bedre webshop, tekstskriveri, online markedsføring på Google og sociale medier eller noget helt tredje.

Mine kunder kommer fra mange forskellige brancher og ligger overalt i Danmark, men har alle det til fælles, at de gerne vil fokusere på deres forretning og bruge mindre tid på online markedsføring og web nørderi.