Shopify webshop

Få en Shopify Webshop

Shopify webshop er særligt velegnet til dig som gerne vil sælge online i en fart. Uanset om du allerede har en fysisk butik eller ej. Du kan nemlig oprette en velfungerende webshop på rekordtid.

Med Shopify er det nemt at komme igang med en velfungerende webshop, der er klar til fragt, moms, betalingsløsninger, gavekort, rabatkoder osv.

Det er nemt at integrere din Shopify webshop med sociale medier som Facebook og Instagram og du behøver ikke tage det store kode kørekort.

Hvad er en Shopify webshop?

Først og fremmest er Shopify er fokuseret på at levere web shop løsninger og udvikler hele tiden for at kunne levere de bedste og mest sælgende web shops. Det er et dedikeret webshopsystem og ikke sårbart over for sikkerhedsproblemer i samme grad som fx en webshop i WordPress Woocommerce.

Brugervenlighed

Brugerfladen er overskuelig og nem at oprette varer i. Shopify er kendt for sin brugervenlige grænseflade, der gør det let selv for personer uden teknisk baggrund at oprette og administrere en webshop. Du behøver ikke at have dyb teknisk viden eller kunne kode for at komme i gang.

Hurtig oprettelse

Med Shopify kan du oprette en funktionsdygtig webshop på kort tid. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af skabeloner (themes), der kan tilpasses efter din virksomheds brand og stil.

Skalérbarhed og integration med din forretning

 • Ubegrænset antal produkter, ordrer og sider.
 • Shopify kan imødekomme behovene for både små og store virksomheder. Platformen giver mulighed for at starte med enkle funktioner og derefter gradvist tilføje mere komplekse funktioner, når din virksomhed vokser.
 • Du har også mulighed for at integrere med POS (kasseapparat i din fysiske butik). Det gør at der altid vil være styr på lager og priser, fordi kasseapparatet synkroniserer med din webshop.

Responsivt design

Shopify-temaer er responsivt designet, hvilket betyder, at din webshop vil se godt ud og fungere korrekt på forskellige enheder som computere, tablets og smartphones.

Velfungerende Apps

Masser af velfungerende apps, som gør din webshop meget fleksibel, hvis du har brug for at justere din forretning. I Shopify app-butik,  kan du finde og installere tredjepartsapplikationer for at tilføje ekstra funktionalitet til din webshop, f.eks. marketingværktøjer, lagerstyring, kundesupport og meget mere. Mange apps er gratis eller meget billige og de er altid godkendt af Shopify.

 

  Betaling og checkout

  Shopify integrerer med forskellige betalingsløsninger, så du kan tilbyde forskellige betalingsmetoder til dine kunder. Checkout-processen er strømlinet for at reducere frafald og øge konverteringsraten.

  E-handelsfunktioner

  Shopify tilbyder en bred vifte af e-handelsfunktioner, såsom lagerstyring, produktvarianter, rabatkoder, gavekort, produktanmeldelser og mere, der hjælper med at forbedre kundeoplevelsen.

  SEO-optimering

  Shopify indeholder værktøjer og funktioner, der gør det muligt for dig at optimere din webshop til søgemaskiner (SEO), hvilket kan hjælpe med at forbedre din synlighed i søgeresultaterne.

  Hosting og sikkerhed

  Shopify håndterer hosting, sikkerhed og teknisk vedligeholdelse for din webshop, så du ikke behøver bekymre dig om serveradministration eller databeskyttelse.

  Kundesupport

  Shopify tilbyder kundesupport via chat, e-mail og telefon, hvilket kan være nyttigt, hvis du støder på tekniske problemer eller har spørgsmål om platformen. Hvis hjælpen skal være fremme hurtigt, skal du dog være indstillet på at kommunikere skriftligt på engelsk.

   

   Hvad koster en Shopify webshop?

   Hvad koster en Shopify webshop?

   Du abonnerer på en Shopify løsning og der er 3 forskellige typer abonnement:

   Basic $29 (199,- pr. måned)
   Shopify (550,- pr. måned)
   Advanced Shopify (2.080,- pr. måned)

   I langt de fleste tilfælde anbefaler jeg et Basic abonnement. Du får 25% rabat for at tegne et årsabonnement.

   Bindingsperiode

   Du abonnerer på en Shopify løsning (i reglen for et år ad gangen) og kan når som helst opsige den. Der er altså ingen lange bindingsperioder.

   Shopify transaktionsgebyr

   Hvis du vælger en ekstern betalingsgateway som fx QuickPay, vil der være yderligere gebyrer på henholdsvis 2 %, 1 % eller 0,5 % for Basic Shopify-, Shopify- og Advanced Shopify-abonnementer.

   Hvis du vælger Shopify Payments, kan du slippe for at betale transaktionsgebyr. Men her bør du holde øje med priserne på Shopify Payments.

   Kan jeg flytte min webshop til Shopify?

   Du kan flytte din webshop fra en en WordPress/Woocommerce eller anden webshopløsning. Hvordan afhænger af din nuværende webshop, kontakt mig på telefon 26 66 02 23 eller e-mail og hør mere.

   Kom godt fra start med din Shopify webshop

   Det er nemt at starte din online forretning op med en dedikeret webshop løsning fra Shopify. Især hvis man har gjort det før.

   Det tager tid at opbygge en webshop

   Der skal lægges nogle timer i det, uanset hvilken web shop løsning du vælger og hvad du sælger.

   Du har selv mulighed for at teste Shopify gratis i 3 dage her.

   Hvis du ikke selv allerede har erfaring med at opbygge en web shop fra bunden, kan du spare mange timer og komme væsenligt hurtigere i mål ved at hyre mig.

   Shopify prøveshop uden tidsbegrænsning

   Som Shopify Partner kan jeg dog også tilbyde oprette en prøveshop til dig uden tidsbegrænsning. Så er der tid til at teste de forskellige tema muligheder, funktionaliteter og om Shopify passer til din forretning.

   Kontakt mig på telefon 26 66 02 23 eller e-mail og hør mere.

   Hvad kan jeg hjælpe dig med?

   Valg af tema og design

   At finde det perfekte tema til din shop. Nogle temaer egner sig bedre til visse shops og jeg hjælper dig også med at opbygge den optimale struktur på din webshop.

   En webshop der skaber omsætning

   Jeg lærer dig, hvordan du laver sælgende tekster til dine produktvarekort og kategoritekster.

   Hvis du synes tekster er en udfordring, skriver jeg for dig efter dine anvisninger. Uanset om emnet er damesko eller motorolie.

   Integrationer

   Integration af Google Analytics, betalingsløsninger, fragtløsninger, kassesystemer og alt det andet du har brug for.

   Hjælp til selvhjælp

   Så du selv kan vedligeholde din nye webshop i fremtiden og koncentrere dig om det du elsker.

   Grønlykk.com shopify webshop Barbarelle

   Hvad siger Mette…

   Barbara er en super dygtig grafiker, derudover er hun en ihærdig, loyal og dedikeret samarbejdspartner der går hele vejen. Også når det gælder optimering af samarbejde med mine andre leverandører og udvikling af min webshop på Shopify.

   Mette Grønlykke

   Shopify shop ejer, Gronlykke.com

   Hvorfor vælge Barbarelle.com?

   Passer perfekt til din virksomhed

   Din nye webshop bliver sat op ud fra dine ønsker og din målgruppe. Som virksomhedsejer og iværksætter har du ofte travlt med produktudvikling, salg og kunder. Du sparer tid og penge og får fra start af en tilpasset webside skræddersyet til dine behov.

   Du får masser af hjælp til at komme videre

   Jeg arbejder hver dag med websider og webshops for små virksomheder. Du får både hjælp til at komme i gang med din nye webside og masser af tips og tricks til at udvikle den fremover og hjælp til at blive synlig på Google.

   Support på ét sted - få hjælp til tekster og markedsføring

   Webside ejere er forskellige. Hvis du ikke er vild med teknik eller tekst skriveri, kan du til enhver tid tilkøbe min hjælp med tekster, søgemaskineoptimering, Google Analytics, nyhedsmails og onlineannoncering.

   Vil du have et uforpligtende møde om din nye Shopify webshop?

   Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

   Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon +45 2666 0223.