The Audrey Concept – Customized webshop

The Audrey Concept webshop design Barbarelle

Customized Webshop

The Audrey Concept er personlige kjoler. Kunden kan vælge halsudskæring, ærmelængde, kjolelængde og stof. Webshoppen blev sat op i WooCommerce og designet til at vise de mange varianter på en overskuelig facon for kunderne.

Løsningen

The Audrey Shop ønskede sig en webside i responsive design, så den fungerer lige godt på skærm, mobil og tablet. Hun tilbyder sine kunder, at de selv kan design deres kjoler, så opgaven var at gøre det muligt i en WooCommerce løsning og på en nem og brugervenlig facon.

Nyhedsmail

The Audrey Concept har ikke en fysisk butik, men har pop-up arrangementer og events. Derfor fik vi opsat en tilmelding til Nyhedsmail, så kunderne får besked om kommende arrangementer i Storkøbenhavn.

Integration med Facebook og Instagram

Sociale medier er vigtige i The Audrey Concept brandingstrategi. Vi fik disse implementeret med websiden og gjort klart til at hun i fremtiden kan annoncere på Facebook og Instagram.

 

Case detaljer

Kunde

The Audrey Concept ved Christianne Brøndholt.

Opgaver

Teknisk og design bistand til make-over af webside, Tilpasning af WooCommerce løsning, Integration af Instagram flow, SEO, Facebook integration. Nyhedsmail tilmelding pop-up mm.

Værktøj

WordPress, DIVI Theme, BLOOM, Adobe Creative Suite, Google Analytics, Variation Swatches for WooCommerce, Mailchimp m.fl.