Henry Meyhoff konsulent webside

MEYHOFF KONSULENT SIDE

Webside for konsulent med to forskellige forretningsområder

Henry Meyhoff er baseret omkring Haderslev og arbejder som underviser, professionel virksomhedskonsulent og bestyrelsesmedlem i danske og internationale virksomheder.

Hans forretning er delt i to fokusområder: Engelsk undervisning for virksomheder og Ledelses Rådgivning for virksomheder.

Løsningen

Henry Meyhoff ønskede sig en webside i responsive design, så den fungerer lige godt på skærm, mobil og tablet. Han ville gerne have en løsning hvor man som besøgende straks blev ledt videre til det rette sted. I det her tilfælde enten undervisning i engelsk eller ledelses rådgivning.

Kontakt

Det skulle være nemt og overskueligt at navigere på siden og enkelt at finde kontaktsiden og booke et møde.

SEO og konkurrentanalyse

For at sikre, at han også er nem at finde i organiske søgninger på nettet, undersøgte vi på relevante søgeord og vendinger, lavede en konkurrentanalyse og endte med en håndfuld udvalgte søgeord, som hans målgruppe kunne tænkes at anvende.  Alle billeder blev ligeledes ALT tagget, så han i fremtiden bliver endnu mere synlig i Googles billedesøgninger.

Google Analytics

Websiden er fra dag et koblet Google Analytics konto, så han løbende kan sikre sig, at han har relevant trafik, måle på sine mål og tilpasse websidens indhold efter nye tendenser.

Case detaljer

Kunde

Henry Meyhoff, underviser, professionel virksomhedskonsulent og bestyrelsesmedlem.

Opgaver

Teknisk bistand med webdesign, Tekster, SEO, Google Analytics, LinkedIn mm.

Design af ny webside med 2 forskellige forretningsområder.

Værktøj

WordPress, DIVI Theme, Adobe Creative Suite, Google Analytics, Unsplash m.fl.

Se flere cases