Grønlykke.com make-over

Grønlykke. com webshop

Webshop makeover, onlinemarkedsføring og print

Efter 15 år med Grønlykke.com butikkerne i Læderstræde i København, flyttede Mette Grønlykke helt på nettet for at koncentrere sig om rollerne som designer, producent og grossist. Webshoppen beholdt hun dog, men hun ønskede sig en omfattende make-over på en ny platform, så den performede bedre for hendes salg til private. I webshoppen sælger hun også sit eget design Almost Linen Voksduge by Gronlykke.com og unikke designerpuder i stoffer fra Missoni, Kenzo og unika broderede og vævede tekstiler fra hele verden som hun finder på rejse over hele verden.

Case detaljer

Kunde
Mette Grønlykke CEO for Grønlykke.com.

Opgaver
Branding, webdesign, vareoprettelse, produkttekster, analyse af webside trafik og mål, onlinestrategi,  SEO, Google Analytics, oversættelser, webshop i 2 Sprog, nyhedsmail, Instagram og Facebook annoncering, strategisk sparring.

Værktøj
Shopify, Mailchimp, Later, Adobe Creative Suite, Google Analytics, Google Adwords, Facebook, Instagram.

Grønlykke. com webshop

Webshop

Det var vigtigt for Mette Grønlykke, at hun havde indsigt i, hvordan hun selv kan vedligeholde sin web shop, oprette varer og har overblikket over salg og logistik. Den nye webshop skulle desuden være i responsive design, så den fungerer lige godt på skærm, mobil og tablet.

Valget faldt på Shopify til denne løsning. Efter en testperiode, hvor vi sikrede os alt fungerede som det skulle, tilføjede vi et engelsk sproglag og mulighed for flere valutaer. Webshoppen har efter sit make-over fra dag ét været en succes og har i dag kunder fra Skandinavien, Tyskland og USA.

Online markedsføring

Grønlykke.com er ikke kun en webshop, men også en grossist virksomhed. Derfor skulle online markedsføringen henvende sig både til  private og B2B kunder. Vi valgte at fokusere på nyhedsmail via Mailchimp, Instagram og annoncering på Facebook. Google Analytics har forsynet os tal undervejs om hvem kunderne er og hvordan de enkelte kampagner har virket.

Resultaterne er en vedvarende stigning i antallet af besøgende i webshoppen, øget salg og ikke mindst udbredt kendskabet til Grønlykke.com designproducent hos B2B kunderne i ind- og udland.

Grønlykke. com webshop

Resultater af markedsføring via KUNDEKLUB Nyhedsmail

%

Stigning i modtagere af nyhedmail

%

Åbningsrate

%

Bouncerate i webshop

Grønlykke. com webshop

Katalog / Lookbook som print og online

I forbindelse med Grønlykke.com’s salg af eget design til B2B kunder i Skandinavien, Tyskland og USA, opstod behovet for kataloger/lookbook i både printet og online version. Online versionen af lookbook’en har den fordel, at det er nemt at redigere og opdatere priser og billeder løbende og agenterne i de respektive kan nemt distribuere.