ease-cph.com – webside og B2B løsninger

Grønlykke. com webshop

Ny webside og aftersales løsninger

ease copenhagen ApS er agent i Skandinavien for IZIPIZI briller og Bonne Maison strømper, begge fra Frankrig. De henvender sig til B2B markedet. De ønskede hjælp til en “visitkort webside” der præsenterer dem professionelt online og hjælp til en strategi for fremtidig kommunikation med deres B2B kunder.

De fik også hjælp til opsætning af en serie nyhedsmail der kører på automatpilot og sikrer at information og salespoints når frem til nye B2B kunder. Og ideer til en fremtidig SoMe strategi.

Case detaljer

Kunde
Charlotte Højring, ease copenhagen

Opgaver
Branding, webdesign, produkttekster, analyse af webside trafik og mål, onlinestrategi,  SEO, Google Analytics, nyhedsmail, Instagram og Facebook, strategisk sparring.

Værktøj
Wix, Mailchimp, Later, Adobe Creative Suite, Google Analytics, Google Adwords, Facebook, Instagram.

Grønlykke. com webshop

Websside

Opgaven bestod i at sikre at ease copenhagen fik en webside, de selv kan vedligeholde og udbygge fremover og fx opdatere med materiale når der kommer nye kollektioner. Løsningen er responsiv og fungerer lige godt på computer, tablet og telefon.

Google Analytics har forsynet os tal undervejs om hvem kunderne er og hvordan de enkelte kampagner har virket. Resultatet har været flere henvendelser fra potentielle B2B kunder via websiden og nemmere arbejdsgange i forhold til aftersales.

Ordreformularer, billede og tekster til download

Vi satte et retailer login op, så nuværende B2B kunder nemt kan downloade ordreformularer, produktfoto og tekster til brug i deres markedsføring og webshops.

Det gør det samtidigt nemmere for stylister og journalister hurtigt og nemt at hente packshots og produktinfo.

Grønlykke. com webshop