Carsten Kyster portefolio webside

Grønlykke. com webshop

Webside der både er portefolio og salgskanal

Carsten Kyster har mange jern i ilden. Ud over at være kok er han også en flittigt brugt mad stylist, opskriftudvikler og madskribent. Han driver også Spisevognen.dk, et rullende køkken der kører land og rige rundt og kan bookes til private og offentlige arrangementer.

Løsningen

Carsten ønskede sig en webside i responsive design, så den fungerer lige godt på skærm, mobil og tablet. Han ville gerne have en “væg” af billeder på forsiden som møder den besøgende. Har valgte vi en “Masonry” løsning, hvor billederne hele tiden kommer i nye serier og skaber liv. Han kan nemt løbende uploade nye aktuelle shots fra sine jobs som mad stylist og skribent.

Kontakt

Fordi han har så mange forskellige hatte på i sin virksomhed, gjorde vi en del ud af, at det skulle være nemt og overskueligt at navigere via en menu i venstre side og enkelt at finde kontaktsiden og booke et møde.

SEO og konkurrentanalyse

For at sikre, at han også er nem at finde i organiske søgninger på nettet, undersøgte vi på relevante søgeord og vendinger, lavede en konkurrentanalyse og endte med en håndfuld udvalgte søgeord, som hans målgruppe kunne tænkes at anvende.  Alle billeder blev ligeledes ALT tagget, så han i fremtiden bliver endnu mere synlig i Googles billedesøgninger.

Google Analytics

Websiden er fra dag et koblet Google Analytics konto, så han løbende kan sikre sig, at han har relevant trafik, måle på sine mål og tilpasse websidens indhold efter nye tendenser.

Case detaljer

Kunde
Carsten Kyster, kok og foodstylist, skribent og forfatter.

Opgaver
Teknisk bistand med samling af domænenavne og webhotel, branding, webdesign, Instagram flow, SEO, Google Analytics.

Design af ny webside på 2 sprog.

Værktøj
WordPress, DIVI Theme, Adobe Creative Suite, Google Analytics, Moz, Polylang m.fl.

Se flere cases