Hvad koster det?

Udgangspunktet er ofte, at I som mindre virksomhed eller iværksætter har travlt med produktudvikling, salg og kunder. Det med websider og online markedsføring er noget, I opfatter som dyrt og tidskrævende. Men det behøver det faktisk ikke at være. Jeg kan hjælpe jer med at nå jeres mål med en prioriteret indsats.

I får fra start et tilpasset tilbud. Skræddersyet til jeres behov Det behøver ikke koste en formue. Jeg vil nemlig hellere have en tilfreds kunde, som vender tilbage til min butik.

Som virksomheds ejer har du mange opgaver

  • Er det websiden som ikke rigtig fungerer optimalt?
  • Online annonceringen der bliver syltet?
  • Nyhedsmails til loyale kunder som ikke bliver sendt?
  • Kan du ikke overskue dyre regninger fra et bureau?

Aner du ikke hvordan du får tid, råd og overskud til at komme i videre?

Få loyal online assistance en dag af gangen

Du behøver ikke binde dig til langvarige faste aftaler eller bøvle med fastansættelse, pension, feriepenge osv. - Som freelancer er det noget, jeg tager ansvaret for.

Jeg har heller ikke nogen aftaler med leverandører, som giver mig penge for at anbefale deres løsninger til dig. Det er nemlig vigtigt for mig, at den rådgivning du får er uafhængig.

Derimod får du en fast sparringspartner, som kender din virksomhed og produkter. Forstår dine udfordringer og kan reagere proaktivt i forhold webside vedligehold, online markedsføring og har styr på alle de små detaljer i din butik.

Fleksibel løsning - Hyr én dag ad gangen

Vi aftaler på forhånd fra gang til gang, hvilke opgaver jeg skal løse. Udgangspunktet er én dag ad gangen princippet. Og du kan altid se på din faktura, hvad det er du betaler mig for.

Hvad koster det?

1.995 kr + moms per dag.

Vil du vide mere?

Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon 26 66 02 23