Hvad koster det?

Udgangspunktet er ofte, at I som mindre virksomhed eller iværksætter har travlt med produktudvikling, salg og kunder. Det med websider og online markedsføring er noget, I opfatter som dyrt og tidskrævende. Men det behøver det faktisk ikke at være. Jeg kan hjælpe jer med at nå jeres mål med en prioriteret indsats.

I får fra start et tilpasset tilbud. Skræddersyet til jeres behov Det behøver ikke koste en formue. Jeg vil nemlig hellere have en tilfreds kunde, som vender tilbage til min butik.

Ikke to kunder er ens. Der er ikke to virksomheder som er identiske og derfor starter vi altid med en 30 min session, hvor vi sammen afdækker, hvilke udfordringer I som virksomhed har, og i hvilken rækkefølge de skal håndteres.

Hvis du ønsker at høre mere eller booke et møde. Er du altid velkommen til kontakte mig via barbara@barbarelle.com eller telefon 2666 0223.