BARBARELLE

Flinkeste freelance online hjælp til din webshop og annoncering

Få styr på din online forretning nu

Jeg er en vaskeægte nørd som hjælper mindre virksomheder og iværksættere med at få kontrollen over deres websider, SEO, e-handel og digitale markedsføring.

Uanset om du allerede har en web shop der trænger til en kærlig hånd og noget mere salg. Eller om du bare vil se (endnu) bedre ud online. Så er hjælpen nær. Jeg både underviser og assisterer med de opgaver, du som web shop ejer har.

Jeg ELSKER at se resultater

Min fornemmeste opgave er, at hjælpe dig til at få succes på nettet.

Webdesign / webside-make over
SEO optimering og produkttekster
Sælgende tekster i din webshop
Google Analytics opsætning
Salg via web shops Shopify, Smartweb, Dandomain og WordPress
Salg på Instagram fra din webshop
Salg på Facebook fra din webshop
Google Adwords annoncering
Instagram/Facebook annoncering
Nyhedsmails – også på automatpilot
Online/offline markedsføring

Udvalgte referencer

Webshop

audreyconcept.com

grønlykke.com

fick-co.com

raasted.dk

butikk9.dk

kelims.dk

kirk-copenhagen.dk

kristinealgreen.com

Portefolio/branding

carstenkyster.com

Konsulenter / kurser

joboghandicap.dk

B2B

ease-cph.com

Lækkert, æstetisk præcist, fantastisk og ikke så meget p!$... Barbara har kompetent stået for design og opbygning af vores nye webshop. Den er blevet så flot i sit udtryk og er mega brugervenlig .. top SEO optimeret samt at ALLE formalia er i orden. Derudover er hun det mest behagelige menneske at samarbejde med, er lyttende og rådgivende omkring hvad der fungere i web-land 😊 min allerbedste anbefaling af Barbara.

Connie Winberg

Butik og webshop ejer, Butik K9

Det har været en stærkt befriende oplevelse. Opgaven blev hurtigt forstået og løsningen var pragmatisk og effektiv, så skønt at kunne slippe en opgave og bare vide, at den bliver løst. Meget behagelig og kompetent, Mange tak!

Barbro Jensen

Skodesigner og webshop ejer, Barbroshoes.com

Vi har brugt Barbarelle siden marts 2018 til vores Veterandele.dk shop på nettet. Barbarelle hjælper os med løbende optimering af webshoppen, markedsføring på Facebook og skriver vores nyhedsmail. Det har virkelig været en kæmpe hjælp, hun er fuld af ideer og kan tænke selv. Vi kan slet ikke undvære den hjælp.
Leif & Margit Munck

Webshop ejere, Veterandele.dk

Som redaktør for et større onlinemedie havde jeg behov for at forstå Google Analytics. Jeg fik en meget specifik, og pædagogisk, gennemgang af præcis de funktioner, som er mest relevant for mig, hvilket var uhyre nyttigt. Så kan kun anbefale!

David Bentow

Chefredaktør, Børsen

Barbara er en super dygtig grafiker, derudover er hun en ihærdig, loyal og dedikeret samarbejdspartner der går hele vejen. Også når det gælder optimering af samarbejde med mine andre leverandører og udvikling af min webshop Gronlykke.com.

Mette Grønlykke

Designer og CEO i Grønlykke.com, Grønlykke.com

Opgaven blev tålmodigt analyseret, forstået og skræddersyet til fuldendt resultat. Kunne ikke være gladere. Barbara er knalddygtig og opdateret med nyeste design.

Marietta Kolind

Arkitekt og Guide, Architectguide.dk