b3lineicon|b3icon-book-open||Book Open

Online katalog / lookbook

Få dit katalog online

Kataloger er et uundværligt redskab til at vise, hvad det er du sælger og skabe overblik for modtageren. Online versionen af dit katalog har den fordel, at det er nemt at redigere og opdatere priser og billeder løbende. Dine kunder kan endda klikke sig direkte videre til din webshop.
Hvis behovet opstår for at få det i en trykt version, kan det naturligvis lade sig gøre.

 

Grønlykke. com webshop

B2B katalog

I forbindelse med Grønlykke.com’s salg af eget design til B2B kunder i Skandinavien, Tyskland og USA, opstod behovet for kataloger/lookbook i både printet og online version.

Online versionen af lookbook’en har den fordel, at det er nemt at redigere og opdatere priser og billeder løbende og agenterne i de respektive kan nemt distribuere dem til deres kunder.

Grønlykke. com webshop

B2C katalog

Veterandele.dk sælger classic motorolie og kemi til veteranbil entusiaster. I deres katalog får kunderne et overblik over motorolier, olier til gearkasser og bagtøjer der findes til netop deres klassiske bil.

Der er rigtig mange specifikationer og typer at holde styr på for kunderne, så derfor satte vi kataloget op i både printet og online version.

Online versionen af kataloget har den fordel, at det er nemt at redigere og opdatere priser og billeder løbende. Kunderne har også mulighed for at handle direkte i webshoppen via kataloget.

Den trykte version af kataloget kommer med i kundernes bestillinger på webshoppen og er med på messer og events.

Vil du have et online katalog?

Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon +45 2666 0223.