b3lineicon|b3icon-book-open||Book Open

Online katalog / lookbook

Få dit katalog online

Kataloger er et uundværligt redskab til at vise, hvad det er du sælger og skabe overblik for modtageren. Online versionen af dit katalog har den fordel, at det er nemt at redigere og opdatere priser og billeder løbende. Dine kunder kan endda klikke sig direkte videre til din webshop.
Hvis behovet opstår for at få det i en trykt version, kan det naturligvis lade sig gøre.

 

Grønlykke. com webshop

B2B katalog

I forbindelse med Grønlykke.com’s salg af eget design til B2B kunder i Skandinavien, Tyskland og USA, opstod behovet for kataloger/lookbook i både printet og online version.

Online versionen af lookbook’en har den fordel, at det er nemt at redigere og opdatere priser og billeder løbende og agenterne i de respektive kan nemt distribuere dem til deres kunder.

Hvad er fordelen ved et onlinekatalog?

Et onlinekatalog, også kendt som et digitalt katalog, er en elektronisk version af en trykt katalog, der er tilgængelig online. Der er flere fordele ved at bruge et onlinekatalog i stedet for eller som supplement til en traditionel trykt katalog

Deling og distribution

Onlinekataloger kan nemt deles via sociale medier, e-mail eller linkdeling, hvilket kan hjælpe med at øge eksponeringen og nå ud til en bredere målgruppe.

Enkel og nem opdatering

Opdatering af et trykt katalog kan være besværligt og dyrt, især når der er ændringer i produktsortimentet. Et onlinekatalog kan let opdateres og ændres, hvilket sikrer, at kunder altid ser de nyeste oplysninger.

Plads til ekstra information

Onlinekataloger giver mere plads til at inkludere detaljerede produktbeskrivelser, specifikationer og andre oplysninger, der kan hjælpe kunderne med at træffe informerede beslutninger.

Interaktivt

Et onlinekatalog er interaktivt ved at inkludere links til produktsider, videoer, produktanmeldelser og andre elementer, der kan engagere kunderne og give dem mere information. Du kan kort sagt lade dine kunder købe direkte i din webshop, via dit online katalog.

Søgbarhed

Et onlinekatalog kan have en søgefunktion, der gør det nemt for kunderne at finde specifikke produkter eller kategorier hurtigt.

 

Global tilgængelighed

Et onlinekatalog kan nå en bredere målgruppe, da det er tilgængeligt for enhver med en internetforbindelse, uanset deres geografiske placering. Det åbner op for muligheden for at nå kunder over hele verden, hvis du drømmer om det. Og på flere sprog.

Målretning

Onlinekataloger kan tilpasses og målrettes forskellige målgrupper eller segmenter, hvilket giver en mere personlig oplevelse for hver besøgende.

Lavere omkostninger

Produktion og distribution af trykte kataloger er dyrt. Et onlinekatalog eliminerer omkostningerne ved trykning og forsendelse og kan derfor være en mere omkostningseffektiv løsning.

Miljøvenligt

Da der ikke er brug for papir og trykfarve, hjælper et onlinekatalog med at reducere papirforbruget og miljøpåvirkningen i forhold til traditionelle trykte kataloger.

Grønlykke. com webshop

B2C katalog

Veterandele.dk sælger classic motorolie og kemi til veteranbil entusiaster. I deres katalog får kunderne et overblik over motorolier, olier til gearkasser og bagtøjer der findes til netop deres klassiske bil.

Der er rigtig mange specifikationer og typer at holde styr på for kunderne, så derfor satte vi kataloget op i både printet og online version.

Online versionen af kataloget har den fordel, at det er nemt at redigere og opdatere priser og billeder løbende. Kunderne har også mulighed for at handle direkte i webshoppen via kataloget.

Den trykte version af kataloget kommer med i kundernes bestillinger på webshoppen og er med på messer og events.

Vil du have et online katalog?

Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon 26 66 02 23