b3lineicon|b3icon-paper-plane||Paper Plane

Nyhedsmail

Får du skrevet nyhedsmail?

Nyhedsmails er mega smarte. Så er det sagt. En e-maill liste med adresser på dine kunder (og potentielle kunder) er guld værd.

Hvad stopper dig i at skrive nyhedsmail?

“Jeg vil ikke spamme folk med Nyhedsmails”

Nyhedsmails er et af de mest effektive markedsførings værktøj. Selvfølgelig ikke hvis du spammer dine læsere i tide og utide eller ikke reflekterer over, hvad de gerne vil læse om.

Men brugt rigtigt er det et virkeligt godt værktøj til at minde folk om din eksistens og informere om nyheder, tips, rabatter og meget mere.

DU kan sagtens sende gode og interessante mails.

“Jeg har ikke tid til at skrive Nyhedsmails”

Hvis du synes det virker som en uoverkommelig opgave at skrive regelmæssige mail, kan du overveje en mail serie, hvor modtageren får en serie mails med et bestemt tidsinterval. Den kan køre på automatpilot.

Du kan også hyre mig til at gøre det for dig. Jeg skriver hver måned masser af nyhedsmails for flere af mine kunder. De handler om alt fra motorolie til briller, interiør og tøj.

Nyhedsmail på automatpilot sælger også.

“Jeg har ikke råd til Nyhedsmails”

En Mailchimp konto er som udgangspunkt gratis. Når du kommer op på at sende til 2.000 mailmodtagere, kan du overveje at betale for løsningen.

Det vil helt sikkert være en god forretning for dig til den tid.

Du kan tilknytte din Mailchimp konto til din webshop og din Facebook konto.

Hvis du tilbyder dine potentielle kunder noget de gerne vil have, som fx tips og gode råd, rabatter og billetter til kommende events, vil din mail adresseliste hurtigt vokse.

 

Sådan bruger mine kunder nyhedsmails

Grønlykke. com webshop

Nyhedsmail til webshop for entusiaster

Leif og Margit Munck har mange års erfaring i restaurering af veteranbiler og et stort netværk inden for branchen. De er også indehavere af Veterandele.dk, hvor du kan finde alt i reservedele, tilbehør og materialer til veteranbiler og klassiske motorcykler. 

Deres kunder er entusiaster som elsker gode tips og tricks til deres bil og motorcykel projekter. De er heller ikke kede af et godt tilbud i ny og næ. 

Derfor sender vi dem en mail månedligt. Der er altid et par gode tips og tricks og det kan efterfølgende ses på salget i webshoppen.

Grønlykke. com webshop

Nyhedsmail til fysisk butik med webshop

BUTIK K9 ligger i hjertet af Valby. Connie sælger mode, livsstil og accessories. Alt er nøje udvalgt og altid med farver, mønstre og kant. Hun startede den fysiske butik i 2004 og har siden udvidet med en webshop, som sælger til kvinder i hele Danmark. 

Butik K9 mailliste er vokset stille og roligt med tiden. Man kan tilmelde sig via køb i webshoppen men også via en landingpage, specielt konstrueret til formålet.

Nyhedsmailen er et vigtigt værktøj for Connie. Ikke kun for at flashe om udsalg og rabatter, men også fordi hun nemt og hurtigt kan informere om nye brands, billigere fragt, sæson åbningstider og meget mere.

Grønlykke. com webshop

Nyhedsmail til Kundeklub i webshop

Mette Grønlykke driver webshoppen gronlykke.com. Hun designer og producerer bl.a. accessories, kurve, voksduge og designer puder, som hun sælger i webshoppen overalt i Europa og USA. Hun kendt for sin sikre stil og farvesans.

Via hendes Grønlykke.com Kundeklub sender hun en månedlig nyhedsmail med en god rabat på en udvalgt vare i webshoppen.

Det giver ikke kun et salg af netop dén vare, men fungerer også som reminder for hendes kunder om webshoppen. Hun får en masse god og relevant trafik ind i webshoppen via mailen. 

Vil du have flere gode tips til dine nyhedsmails?

Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon +45 2666 0223.