Fleksibel marketingmedarbejder Barbarelle.com

Få en ny WordPress webside

  • Ny webside oprettet i WordPress
  • Design af ny webside i internationalt prisbelønnet tema efter dine ønsker
  • Tilpasset til computer, iPad og telefon
  • Tekst og billeder på de første 5 sider, så du kommer godt i gang. Du kan efterfølgende selv oprette et ubegrænset antal sider
  • Links til Facebook, Instagram og LinkedIn
  • Oprettelse og link til Google Analytics konto

Se hvad din nye webside indeholder

Denne løsning er specielt velegnet til dig som er iværksætter og måske har en mindre virksomhed. Du kan være alt fra revisor, terapeut, konsulent, freelancer eller noget helt femte. Målet er en professionel præsentation af dig og din virksomhed, når kunder og samarbejdspartnere Googler dig på nettet.

Du har selv 100% ejerskab af din nye webside, der er ingen skjulte bindinger. Du bliver klædt på til selv at kunne vedligeholde din nye webside eller du kan vælge at hyre mig eller en anden leverandør til opgaven.

WordPress

WordPress har vundet priser for bedste cms og er det mest anvendte i verden. Din nye webside bliver sat op i CMS, så du altid selv har adgang til at ændre og rette i den. Hvis du ikke føler dig teknisk klædt på, kan du til enhver tid tilkøbe hjælp fra mig eller en anden leverandør. Du er med andre ord den suveræne ejer af din nye webside.

Mobil venlig webside

Google lægger stor vægt på, at din webside er mobilvenlig og mange bruger deres telefon til at surfe på nettet med. Din nye webside er derfor designet til at se godt ud og fungere på alle platforme. Uanset om du besøger den via en telefon, computer eller tablet.

Bliv fundet på Google

Din nye webside har indbygget værktøj til søgemaskine optimering og de enkelte sider er sat op med søgemaskinevenlige tekster og metatekster. Hvis du ikke allerede har en Google Analytics konto opretter vi en og tilknytter den din nye webside. På den måde kan du altid følge med i hvor mange som besøger din side og hvor de kommer fra.

Tilføjelse af webshop

Hvis du ønsker at din nye webside også skal fungere som webshop på et tidspunkt. Fx hvis du sælger kurser, behandlinger eller fysiske produkter, kan det tilføjes via WooCoomerce på din WP webside.

Sociale medier

Hvis du allerede er på sociale medier som X, Instagram, Facebook, Pinterest og LinkedIn, vil din nye hjemmeside kunne linke direkte til disse.

Kontaktformular og opkald via din webside

Kontaktformularer og opkaldsmuligheder fra telefonen gør det nemt for andre at komme i kontakt med dig. Din nye hjemmeside har indbygget kontaktformular med spamfilter, så du kun får relevante mails. Hvis du ønsker det, kan mobilbrugere kalde direkte op til din telefon via websiden.

Sikkerhed og backup

Din nye webside har sikkerhedsprogrammer installeret for at beskytte mod hacker angreb. Alt efter hvor du vælger at hoste dit domæne, vil der være mulighed for regelmæssig automatisk backup af siden.

Support

Din nye hjemmeside er inklusive en måneds gratis telefonsupport. Efterfølgende kan du tegne et abonnement på support skræddersyet præcis til dit behov.

Hvorfor vælge Barbarelle.com?

Passer perfekt til din virksomhed

Din nye webside bliver sat op ud fra dine ønsker og din målgruppe. Som virksomhedsejer og iværksætter har du ofte travlt med produktudvikling, salg og kunder. Du sparer tid og penge og får fra start af en tilpasset webside skræddersyet til dine behov.

Du får masser af hjælp til at komme videre

Jeg arbejder hver dag med websider og webshops for små virksomheder. Du får både hjælp til at komme i gang med din nye webside og masser af tips og tricks til at udvikle den fremover og hjælp til at blive synlig på Google.

Support på ét sted - få hjælp til tekster og markedsføring

Webside ejere er forskellige. Hvis du ikke er vild med teknik eller tekst skriveri, kan du til enhver tid tilkøbe min hjælp med tekster, søgemaskineoptimering, Google Analytics, nyhedsmails og onlineannoncering.

Referencer på WordPress sider

Jeg arbejder med mange forskellige virksomheder og webløsninger. De nedenstående referencer på websider sat op i WordPress. Har du spørgsmål til hvilke løsninger jeg kan tilbude netop din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte mig på

Se dig omkring og giv mig et kald, hvis du har spørgsmål.

Telefon

26 66 02 23

Hvem er mine kunder?

Mine kunder er især fysiske butikker, webshops, håndværkere, terapeuter, foreninger, konsulenter og designere. De sælger alt fra motorolie til vielsesringe,  hårprodukter og serviceydelser.

Cases og opgaver jeg har løst

Her ser du eksempler på cases, jeg har løst sammen med mine kunder. Du kan få inspiration til, hvordan vi kan booste din webshop, pleje dine B2B kunder eller vise verden hvad du kan.

Udgangspunktet er ALTID, at det er din virksomhed og derfor skal du have viden og kontrol over hvordan du styrer din online forretning.

Miamiark arktitekter case Barbarelle

Gongbad.dk - Events i København

 Gongbad er, som ordet siger, at ’bade’ i lyden fra gonger. 

Opgaven var en webside der fortæller om Gongbad med indbygget web shop hvor kunderne kan booke et af de kommende Gongbad events.

Kisuki case Barbarelle

Line Münster-Swendsen - Organisk Psykoterapeut

Organisk Psykoterapi i København siden 2008. Line tilbyder supervision, kurser og  individuel terapi og parterapi.

Hun fik en visitkort webside der fortæller om hendes baggrund og ydelser.

Fonden IBE ingen bliver efterladt

Louise Detlefsen - Webside og kurser

Louise Detlefsen er dokumentarist og instruktør. Hun tilbyder også kurser i bl.a. kreativ proces og dokumentarisk fortælling.

Opgaven var en visitkort webside, der præsenterer hende i dén forbindelse.

Miamiark arktitekter case Barbarelle

Miami Ark Arkitekter

Miami Ark er specialister i CLT byggeri og bæredygtige arkitektoniske løsninger.

De fik en ny webside, som præsenterer dem på professionel vis og hvor de løbende kan vise udviklingen i deres projekter.

Kisuki case Barbarelle

Kisuki Akryl & Metalvarefabrik ApS

Familieejet produktions virksomhed i Rødovre, der producerer alt i metal og akryl. Opgaven var en make-over af deres eksisterende webside + en opgradering af webshoppen.

Fonden IBE ingen bliver efterladt

Fonden IBE - Ingen bliver efterladt

Fonden IBE arbejder på at skabe rammerne for en selvejende institution for 10-12 unge udviklingshæmmede.

Jeg hjælper dem med at vedligeholde og opdatere deres eksisterende WP webside.

Murermester Lars Christiansen visitkort webside

Murermester Lars Christiansen webside

Som håndværksvirksomhed er det vigtigt blive fundet online. At gamle og nye kunder nemt kan komme i kontakt via telefon og kontaktformular.

Lars Christiansen’s “visitkort” webside præsenterer også hans 45 års erfaring i murerfaget og de ydelser han tilbyder.

Carsten Kyster

Portefolio for forfatter og kok Carsten Kyster

Kok, kogebogsforfatter, food stylist og konceptudvikler Carsten Kyster fik en portefolio webside, der præsenterer ham og hans mange projekter. Samtidigt fungerer som kontaktflade for nye kunder.

Rosendahl Energiteknik case Barbarelle

Rosendahl Energiteknik

Som VVS-virksomhed er det vigtigt blive fundet online og i den rigtige del af landet. 

Webside præsenterer de ydelser de tilbyder inden for bl.a installation af varmepumper og kølesystemer.

Truels Vallø Bisgaard webside service eftersyn

Truels Vallø Bisgaard arbejder med dyreassisteret terapi for børn, unge og voksne med fx angst, depression eller autisme.

Websiden fik et serviceeftersyn med SEO optimering, kontaktformularer der skulle virke mm. Så nu er den i topform!

Espergærde høreklinik case

Espergærde Høreklinik - Hørebilen

Høreklinik og rullende hørebil der udfører høreprøver i hjemmet.

Jeg hjælper dem med at vedligeholde deres eksisterende webside og  grafisk arbejde i forbindelse med annoncering i lokale printmedier.

Testimonials – hvad siger de andre?

Barbara er super hurtig og mega tjekket. Og hjælper med meget mere end ‘bare’ hjemmesiden…. Hun er lydhør over for mine ideer og så er hun tålmodig med mine manglende evner ind i det tekniske.

Jeg har fået to super smukke og velfungerende hjemmesider.

Kan kun anbefale Barbara 🙂

Line Münster-Swendsen

Organisk Psykoterapeut, Psykoterapeut og Gongbad arrangør

MONTAGEbureauet har igennem flere år arbejdet sammen med barbarelle. Et samarbejde, som vi har været meget tryg ved. Opgaverne har altid været løst dygtigt og professionelt til stor tilfredshed for MONTAGEbureauet’s kunder. 

Helle kastrupsen

Bureauejer, Montagebureauet

Barbara er en super god grafiker, hun hjælper med alle vores avis annoncer og opsætning af vores hjemmeside, så den altid står helt skarp. Flot arbejde er hendes varemærke.

Janek Palsbo

Espergærde Køreklinik og Hørebilen

Barbara har hjulpet mig i gang med: Hjemmeside inkl. tekst + billeder + opsætning + mailadresse. Hjælpen er altid nær, Barbara er hurtig til at svare tilbage, når jeg behøver hendes hjælp til fx ændring/erindring af passwords.

Mere IT tekniske udfordringer bliver også løst og det er altid i en venlig, personlig og imødekommende tone.

Ideel også for mindre virksomheder og firmaer som sparring og rådgivning.

Tina Ingerdahl

Konsulent, Center for familiebehandling, Frederiksberg

Vil du have flere gode tips til dine nye webside?

Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon +45 2666 0223.