Fleksibel marketingmedarbejder Barbarelle.com

Få en ny webside for 7.200 kr

  • Ny webside oprettet i WordPress
  • Design af ny webside i internationalt prisbelønnet tema efter dine ønsker
  • Tilpasset til computer, iPad og telefon
  • Tekst og billeder på de første 5 sider, så du kommer godt i gang. Du kan efterfølgende selv oprette et ubegrænset antal sider
  • Links til Facebook, Instagram og LinkedIn
  • Oprettelse og link til Google Analytics konto

Pris er ex moms

Se hvad din nye webside indeholder

Denne løsning er specielt velegnet til dig som er iværksætter og måske har en mindre virksomhed. Du kan være alt fra revisor, konsulent, freelancer eller noget helt fjerde. Målet er en professionel præsentation af dig og din virksomhed, når kunder og samarbejdspartnere Googler dig på nettet.

Du har selv 100% ejerskab af din nye webside, der er ingen skjulte bindinger. Du bliver klædt på til selv at kunne vedligeholde din nye webside eller du kan vælge at hyre mig eller en anden leverandør til opgaven. 

Ny webside i mobil optimeret / Responsivt design

Google lægger stor vægt på, at din webside er mobilvenlig og mange bruger deres telefon til at surfe på nettet med. Din nye webside er derfor designet til at se godt ud og fungere på alle platforme. Uanset om du besøger den via en telefon, computer eller tablet.

Din nye webside i WordPress

WordPress har vundet priser for bedste cms og er det mest anvendte i verden. Din nye webside bliver sat op i CMS, så du altid selv har adgang til at ændre og rette i den. Hvis du ikke føler dig teknisk klædt på, kan du til enhver tid tilkøbe hjælp fra mig eller en anden leverandør. Du er med andre ord den suveræne ejer af din nye webside.

Bliv fundet på Google

Din nye webside har indbygget værktøj til søgemaskine optimering og de enkelte sider er sat op med søgemaskinevenlige tekster og metatekster. Hvis du ikke allerede har en Google Analytics konto opretter vi en og tilknytter den din nye webside. På den måde kan du altid følge med i hvor mange som besøger din side og hvor de kommer fra.

Sociale medier

Hvis du allerede er på sociale medier som Instagram, Facebook, Pinterest og LinedIn, vil din nye hjemmeside kunne linke direkte til disse.

Kontaktformular og opkald

Kontaktformularer og opkaldsmuligheder fra telefonen gør det nemt for andre at komme i kontakt med dig. Din nye hjemmeside har indbygget kontaktformular med spamfilter, så du kun får relevante mails. Hvis du ønsker det, kan mobilbrugere kalde direkte op til din telefon via websiden.

Sikkerhed

Din nye webside har sikkerhedsprogrammer installeret for at beskytte mod hacker angreb. 

Tilkøbsmuligheder

Support

Din nye hjemmeside er inklusive en måneds gratis telefonsupport. Efterfølgende kan du tegne et abonnement på support skræddersyet præcis til dit behov. 

Flere sprog på din nye webside

Hvis du ønsker flere sprog på din webside, er det muligt at tilkøbe for 995 kr per sprog.

Tilføjelse af webshop

Hvis du ønsker at din nye webside også skal fungere som webshop på et tidspunkt. Kan det tilkøbes for 3.000 kr.

Hvorfor vælge Barbarelle.com?

Passer perfekt til din virksomhed

Din nye webside bliver sat op ud fra dine ønsker og din målgruppe. Som virksomhedsejer og iværksætter har du ofte travlt med produktudvikling, salg og kunder. Du sparer tid og penge og får fra start af en tilpasset webside skræddersyet til dine behov.

Du får masser af hjælp til at komme videre

Jeg arbejder hver dag med websider og webshops for små virksomheder. Du får både hjælp til at komme i gang med din nye webside og masser af tips og tricks til at udvikle den fremover og hjælp til at blive synlig på Google.

Support på ét sted - få hjælp til tekster og markedsføring

Webside ejere er forskellige. Hvis du ikke er vild med teknik eller tekst skriveri, kan du til enhver tid tilkøbe min hjælp med tekster, søgemaskineoptimering, Google Analytics, nyhedsmails og onlineannoncering.

Referencer på WordPress sider

Jeg arbejder med mange forskellige virksomheder og webløsninger. De nedenstående referencer på websider sat op i WordPress. Har du spørgsmål til hvilke løsninger jeg kan tilbude netop din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 2666 0223 eller skriv på barbara@barbarelle.com.

Visitkort side - Carsten Kyster

Kok og food stylist Carsten Kyster fik en portefolio webside på 2 sprog, der præsenterer hans omfattende talenter og alsidige forretning og samtidigt fungerer som kontaktflade for nye kunder.

Kjole webshop - The Audrey Concept

The Audrey Concept designer og producerer de flotteste ultra feminine custom designede kjoler. Hun fik en løsning med en ultra customized bestilling proces i webshoppen. 

Kursus webshop - Konsulent Lisbet Bo

Konsulent i Job & Handicap Lisbet Bo fik en webside, der præsenterer hendes kursus- og konsulentvirksomhed og samtidigt fungerer som booking side for kurser, foredrag og oplæg.

Vil du have flere gode tips til dine nye webside?

Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon +45 2666 0223.