Sådan informerer du om din nye e-mailadresse

Skift af e-mailadresser og web domæne behøver ikke være en stressende affære. Du skal bare sørge for, at du ikke misser vigtige mails i processen. Så husk at opdatere dine vigtige logins på e-boks, bank, abonnementer og andre steder hvor du har registreret din gamle mailadresse.

Send en personlig mail til dine kontakter om din nye e-mailadresse

Det behøver ikke være langt og indviklet. Det vigtigste er at modtageren læser den. Jeg har skrevet en skabelon til en standardmail, du kan sende ud. Kopier og ret til dit behov.

 

Marker og kopier

I emnefeltet:

Min primære e-mail-adresse er ændret

Skabelon til formulering

Kære forretningsforbindelser, venner og familie (erstat evt med et navn, hvis det er en personlig mail)
Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på, at jeg har ændret min primære e-mail adresse til [Din nye mailadresse]. Du må derfor meget gerne opdatere mine kontaktoplysninger og fremover sende alle mails til [Din nye mailadresse].
Dine mails er vigtige for mig. Tak for at holde mine kontaktoplysninger opdaterede.
Med venlig hilsen
Dit navn
PS:
Nogle mailprogrammer giver dig mulighed for øjeblikkeligt at tilføje min mailadresse ved at højreklikke på mit navn i linjen “Fra” øverst i denne mail.

Vil du have flere gode tips til din webshop?

Der er ikke to webshops som er identiske og derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen. Her vil vi sammen afdække, hvilke udfordringer din webshop har, og i hvilken rækkefølge du ønsker at håndtere dem.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min telefon møde er du altid velkommen til kontakte mig.

barbara@barbarelle.com
+45 2666 0223