Sådan får du gratis backup og lagring af dine data

Det er ALTID en god ide at gemme dine data via en back up løsning.

Som iværksætter har du mange kasketter på og meget at holde styr på. Og styr på udgifterne er højt på din dagsorden.

Det er ALTID en god ide at sørge for en gratis backup af dine data. Din computer eller usb nøgle kan blive stjålet eller beskadiget. Er skaden først sket gør det raseriet mindre, hvis du har valgt at have en back-up af dine data.

Heldigvis er der er flere løsninger du kan anvende ganske gratis. Så selv om dit startbudget måske er stramt, behøver det ikke være en hindring for at opnå dine mål. Og ja, back up er ALTID en god ide. Her kommer et par løsninger, som kan hjælpe dig fremover. Alle løsningerne giver dig desuden mulighed for at synkronisere, så du altid har adgang til dine filer. Uanset om du er på computeren, telefonen eller sidder med din iPad.


 

Google Drive 15 GB gratis lagerplads

Hvis du allerede har en Gmail, kender du muligvis allerede Google Drive. Det er en nem og overskuelig måde at opbevare photos, tekster og regneark. Du kan også dele udvalgt materiale med samarbejdspartnere og kunder. Du kan synkronisere dit Google Drive, så du har adgang til dit materiale, uanset om du sidder ved din computer eller er på mobilen. Google Drive er gratis at bruge og du kan lagre op til 15 GB.

Bliv klogere på Google Drive og opret en konto >>

Dropbox 2 GB gratis lagerplads

Dropbox er en smart cloud-baseret lager løsning. Det smarte ved Dropbox er også at du kan synkronisere mellem flere computere, så du ikke skal bruge til på at flytte filer rundt via mail og usb stik. Du kan også få adgang ved at logge dig ind på din Dropbox konto i en browser.

Hvis du bruger Dropbox i den gratis version, så har du som udgangspunkt 2 GB gratis plads, men hvis du anbefaler løsningen til venner og familie som ikke allerede har Dropbox kan du få 500 mb ekstra gratis plads. Så kan du komme op på ialt 18 GB plads.

Læs mere om hvordan Dropbox fungerer og opret en konto med 2GB gratis lagerplads >>

MEGA 50 GB gratis lagerplads

Her får du 50 GB og du kan lige som med de to ovenstående løsninger synkronisere mellem din computer, telefon og tablet. MEGA er super nemt at anvende, men husk at læse information om password recovery. Hvis du glemmer dit password og ikke har downloadet en recovery key, da du oprettede kontoen, har du ikke længere adgang til dine egne data.

Læs mere om MEGA og opret din egen gratis konto med 50GB lagerplads >>