b3lineicon|b3icon-pencil-case||Pencil Case

Grafisk assistance

Har du en ide om et logo til din virksomhed? Har du brug for ny emballage, plastposer eller visitkort? Som grafiker hjælper jeg dig godt på vej og sikrer dig et flot resultat.

Artwork til emballager

Artwork til emballager, bannere og meget mere

Jeg fixer ofte artwork til fx emballager og produkter. Som kunde får du leveret trykklare filer og jeg hjælper dig gerne med at finde leverandører.

Hacket webshop flyttet

Artwork til produkter og industriel produktion

Jeg har en fortid som industriel designer og grafiker og løser stadig opgaver for kunder. Her design af indlæg til en guitarheadstock for Musichaus Thomann.

Hacket webshop flyttet

Bannere og illustrationer til din webside

Mangler du de rigtige bannere, ikoner og fotos til din webside? Jeg hjælper dig med en professionel og sammenhængende visuel æstetik

Fotos til webshop

Billeder og portrætter til din webside

Mangler du professionelle billeder og portrætter til din virksomhed? Jeg hjælper med at finde de rigtige og sørger for at der er styr på rettigheder. Hvis du har brug for en fotograf, har jeg et stort netværk af dygtige og specialiserede freelancere.

Hacket webshop flyttet

Logo, brevpapir og visitkort til din virksomhed

Er stadig ikke gået af mode og er uundværligt for at fremstå professionel. Jeg hjælper dig med at få det sat i produktion ud fra dine ønsker og jeg rentegner gerne dine egne ideer.

Vil du have flere gode tips til dine grafiske opgaver?

Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via  via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon 26 66 02 23