Castrolshop.dk makeover
Dandomain shop

Få en Dandomain Webshop

Dandomain webshop er særligt velegnet til dig som er iværksætter og til dig som har en mindre fysisk forretning og gerne vil sælge online. Du kan nemlig oprette en velfungerende webshop på rekordtid.

Fordele ved Dandomain

 • Du betaler ikke en procentdel af din omsætning
 • Ubegrænset antal produkter, ordrer og sider
 • Fri og super god Dandomain support på dansk
 • Responsivt design der fungerer på mobilen
 • Forskellige design templates, som nemt kan tilpasses
 • Mulighed for at integrere med POS (kasseapparat i fysisk butik)
 • Du har hele tiden overblikket over, hvad det koster dig at have en webshop

Kom godt fra start

Det er nemt at starte din online forretning op med en dedikeret webshop løsning fra Dandomain. Især hvis man har gjort det før.

Det tager nemlig tid at opbygge en webshop. Der skal lægges nogle timer i det, uanset hvilken web shop løsning du vælger og hvad du sælger.

Hvis du ikke selv allerede har erfaring med at opbygge en webshop fra bunden, kan du spare mange timer og komme væsenligt hurtigere i mål ved at hyre mig.

Har du særlige ønsker til din Dandomain webshop design, sætter jeg dig i kontakt med mine kontakter og hjælper dig med at holde styr på udgifterne til specielle løsninger.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

 • At finde det perfekte design til din shop.
 • Opbygge den optimale struktur på webshoppen.
 • Lære dig hvordan du laver sælgende varekort.
 • Hvis du synes tekster er en udfordring, skriver jeg for dig efter dine anvisninger. Uanset om emnet er damesko eller motorolie.
 • Integration af Google Analytics, betalingsløsninger, fragtløsninger og alt det andet du har brug for.
 • Hjælp til selvhjælp, så du selv kan vedligeholde din nye webshop i fremtiden. Målet er at du skal være fri og uafhængig af mig.

Vil du gerne teste om en Dandomain webshop er noget for dig?

Din webshop og virksomhed skal passe sammen og derfor er det en rigtig god idé at teste om en Dandomain webshop løsning er noget for dig.

Derfor kan jeg i samarbejde med Dandomain tilbyde dig en gratis Demo Webshop. Den er 100% uforpligtende, og du behøver ikke at finde dit kreditkort frem.

Når du har oprettet din Demo webshop, kan du de kommende 30 dage oprette varer og udforske hvordan en webshop ser ud på bagsiden. Du bliver guidet hele vejen. 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at booke et 30 min gratis telefon møde, eller kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon +45 2666 0223.

Hvorfor vælge Barbarelle.com?

Passer perfekt til din virksomhed

Din nye webshop bliver sat op ud fra dine ønsker og din målgruppe. Som virksomhedsejer og iværksætter har du ofte travlt med produktudvikling, salg og kunder. Du sparer tid og penge og får fra start af en tilpasset webside skræddersyet til dine behov.

Du får masser af hjælp til at komme videre

Jeg arbejder hver dag med websider og webshops for små virksomheder. Du får både hjælp til at komme i gang med din nye webside og masser af tips og tricks til at udvikle den fremover og hjælp til at blive synlig på Google.

Support på ét sted - få hjælp til tekster og markedsføring

Webside ejere er forskellige. Hvis du ikke er vild med teknik eller tekst skriveri, kan du til enhver tid tilkøbe min hjælp med tekster, søgemaskineoptimering, Google Analytics, nyhedsmails og onlineannoncering.

Vil du have et uforpligtende møde om din nye Dandomain webshop?

Der er ikke to virksomheder som er identiske. Derfor starter vi altid med en 30 min gratis session over telefonen.

Hvis du ønsker at høre mere og booke et 30 min gratis telefon møde, er du altid velkommen til kontakte mig via e-mail barbara@barbarelle.com eller på telefon +45 2666 0223.