Cookie og privatlivspolitik

Introduktion

Datatilsynet har nu erklæret Google Analytics ulovligt i sin nuværende form.

Datatilsynet har truffet afgørelse om, at brugen af værktøjet – selv med de indbyggede indstillinger – ikke overholder GDPR. Det skyldes, at man ikke må sende person-identificerbare oplysninger til usikkert 3. land (USA).

Derfor er denne sides sporing opsat med Simple Analytics, som overholder GDPR.

Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden.

Her kan du se hvilke informationer Simply Analytics indsamler

Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Sikkerheds Cookies

Indsamler data med sikkerhed for øje og for forhindring af hackerangreb og anden ødelæggelse af vores hjemmeside og data.
Disse bruges på min hjemmeside af: Wordfence og Defender.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved tilgang af indhold, hvis du vil kontakte mig via min kontaktformular.

Min hjemmeside er tilkoblet Simple Analytics og facebook pixels og via disse tilkoblinger, indsamles der data om mine besøgende og deres færden.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Firmanavn, CVR nummer, navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb eller via vores kontaktformularer.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services og informationer, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et tilbud. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. 

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Databehandler

Jeg benytter Simply.com som underdatabehandler.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: barbara@barbarelle.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Barbarelle

Vermundsgade 19
2100 København
Tlf.: (+45) 26 66 02 23
E-mail: barbara@barbarelle.com
CVR nr.: 37033138
Dataansvarlig er: Barbara Haugsted – E-mail: barbara@barbarelle.com